2019-2020 YILI FARABİ ÖĞRENCİSİ İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ

GİDEN ÖĞRENCİ İLİŞİK KESME

1. Gitmiş olduğunuz üniversitenin ilişik kesme formunu doldurup Farabi Kurum Koordinatörlüğüne (gitmiş olduğunuz üniversitenin) teslim ediniz.
  2. Adıyaman Üniversitesine dönüş yaptığınızda Öğrenci Nihai Formunu elden doldurup posta yoluyla veya elden getirip teslim ediniz.

Bunları yaptığınız takdirde ilişik kesme işleminiz tamamlanmış olacaktır.

GELEN ÖĞRENCİ İLİŞİK KESME

Üniversitemize Farabi Değişim Programıyla gelen öğrencilerimiz http://farabi.adiyaman.edu.tr/TR adresi dökümanlar başlığı altında bulunan Öğrenci İlişik Kesme Belgesini doldurup ilgili yerlere imzalatarak tarafımıza (Adıyaman Üniversitesi Farabi Kurum Koordinaötörlüğüne) teslim etmeliler.

İlişik kesme belgesini Adıyaman Üniversitesi Farabi Ofisine teslim etmeyen farabi öğrencilerinin (Gelen Öğrenciler) transkript ve katılım belgeleri üniversitelerine kesinlikle gönderilmeyecektir.