2020-2021 GİDECEK ÖĞRENCİ FARABİ BAŞVURULARI İLK ELEME SONUÇLARI!!!

Sevgili Öğrenciler,

(Bu liste üniversitemizden başka üniversitelere FARABİ değişim programı aracalığıyla gitmek isteyen öğrencilere aittir. Gelmek isteyen öğrencilerle ilgili sonuçlar üniversiteleri tarafından dosyaları kurumumuza ulaşıp değerlendirildikten sonra 25 Nisan 2020 tarihinde sitemizde ilan edilecektir.)

2020-2021 Akademik yılı kapsamında yapılan Farabi Öğrenci Değişimi Ön Elemesi Adıyaman Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından not başarınıza ve karşı üniversitenin açmış olduğu kontenjan dâhilinde yapılmıştır.

Başvurusu kabul edilmeyen öğrenciler Kırmızı renkte belirtilmiştir.

Başarılı olan öğrencilerin ikinci bir duyuruya kadar hiçbir şey yapmasına gerek yoktur. Durumu uygun olan öğrencilerimizin Başvuru belgeleri karşı kuruma posta yoluyla (Üniversitelere) gönderilecek ve diğer Üniversitelerin sonuçları KABUL/RED şeklinde Üniversiteler tarafından değerlendirilerek kendi web sayfalarında yayınlanacaktır.

Başvurusu Karşı Üniversite Tarafından Kabul Edilen Öğrenciler;

1. Öğrencilerin değişimi, gidilecek yükseköğretim kurumu tarafından kabul edilmesi halinde gerçekleştirilecektir.
  2. Sıralamaya girdiği halde feragat etmek isteyen öğrenciler Üniversitemiz Farabi Kurum Koordinatörlüğüne yazılmış feragat nedenlerini de içeren dilekçelerini birimimize iletmeliler.
  3. 25 Nisan 2020 tarihine kadar ilgili üniversitelerin öğrencileri kabul ya da reddettiklerini açıklamaları gerekir. Sonuçları ilgili üniversitelerin Farabi Değişim Programı web sayfalarından takip edebilirsiniz. Bu süre içerisinde web sayfamızın takip edilerek istenecek belgelerin zamanında Teslim edilmesi de önemlidir.

4. Farabi Değişim Programına katılmaya hak kazanan öğrencilerimize tarihi ve yeri daha sonra belirtilmek üzere oryantasyon programı yapılacaktır. İlgili toplantıya katılım zorunludur. Toplantı da öğrencilerin gitmeden önce yapması gerekenler anlatılacaktır. Farabi Değişim Programı web sayfamızda (farabi.adiyaman.edu.tr) duyurulacaktır.

Lütfen Adıyaman Üniversitesi Farabi web sayfasını (farabi.adiyaman.edu.tr) ve Diğer Üniversitelerin Farabi sayfalarını takip ediniz.

2020–2021 Eğitim - Öğretim yılında Farabi Değişim Programından yararlanmak için koordinatörlüğümüze başvuran öğrencilerin değerlendirme sonuçları aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Lütfen Tıklayınız:    Adıyaman Üniversitesi Farabi Öğrenci Değişimi Ön Eleme Sonuç Listesi