2018-2019'de FARABİ GİDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!

27.4.2018

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin hazırlaması gereken belgeler: Belge Teslimi için son gün 9 Mayıs 2018'dir.

Öğrenci Başvuru Formu 2 NÜSHA- fotoğraflı

Öğrenim Protokolü Güz dönemi için 3, Bahar dönemi için 3 nüsha

• Bulunduğunuz üniversitedealmakla yükümlü olduğunuz dersin karşılığı kadarını almakla yükümlüsünüz.
  • Gidilen Üniversitesitenin ders programından sorumlu değilsiniz.
  • Ders bazında kredi farklılıkları olabilir ancak "toplam kredi" eşit veya gidilen üniversitede daha fazla olmalıdır.
  • Okuyacağınız sınıfın derslerini karşılaştırıken, gidilen üniversitede sınıf ve dönem farkı olduğunu görürseniz, orada yer alan sınıf ve dönemde ilgili dersi alabilirsiniz. Örn: ADYÜ'de 2. Sınıf Güz döneminde olan bir ders, gidilen üniversitede 3. Sınıf baharda olabilir. bu durumda o ders Öğrenim Protokolünde Bahar dönemine eklenmelidir.
  • Öğrenim protokolünün 2. sayfası olan Ekle-Sİl Formu, Dönemlerin ilk haftası tespit edilen değişikliği bildirmek için kullanılacaktır. bir değişiklik olursa eğer,belge doldurularak gidilen üniversiteni Farabi Koordinatörlüğüne teslim edilir.

DERS EŞLEŞTİRMELERİ KONUSUNDA FARABİ BÖLÜM KOORDİNATÖRÜNÜZDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi Banka bilgilerinin eksik veya yanlış olmamasına dikkat edilmelidir.

SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi (SGK'dan alınacaktır, çalışmadığınızı kanıtlayan bu belge ile burslarınızı almanız mümkün olacaktır.)

ÖNEMLİ NOT:

Belgelerin teslimi için son tarih 9 Mayıs 2018'dir. O tarihe kadar belge getirmeyen/getirmeyecek olan öğrencilerin feragat dilekçesi vererek haklarından feragat ettiklerini koordinatörlüğümüze yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

Feragat Dİlekçesi